6139376935_8d480a5ae1_z

Natural Networking Festival

foto’s: http://katyo.net/

de uitnodiging
Vorige week werden we gebeld door Martijn Aslander. Hij vond dat wij thuis horen op Natural Networking Festival. En omdat ik Martijn heel hoog heb zitten twijfelde ik geen moment. Ik heb zoveel mogelijk geschoven met afspraken zodat wij met De Transparante Kerk aanwezig konden zijn op dit festival.

mooi concept
Natural Networking Festival is een fantastisch concept. Maximum aantal bezoekers is 300 mensen. Die moeten daarom worden geselecteerd. Want er willen veel meer mensen komen. Daardoor heb je een zeer fijne selectie bezoekers. Dat moet ook wel. Want iedereen is crew en iedereen is vrijwilliger. Dat vraagt om de bereidheid om je handen uit de mouwen te steken. En het vraagt om de bereidheid te willen delen. Want een weekend lang is iedereen bezig elkaar te inspireren middels workshops, voorstellingen, performances en lezingen.

love, peace and happiness
Met deze woorden kun je de sfeer van dit festival omschrijven. Openheid en respect zijn duidelijk voelbaar waardoor je uitgenodigd wordt om lekker jezelf te zijn. Er is niks om je voor te schamen. Er is een heleboel om trots op te zijn. En in zo’n sfeer ontstaat vanzelf verantwoordelijkheid. Het terrein bleef schoon. Mensen hielpen elkaar waar nodig.  In deze sfeer ontstond er ook vanzelf spel. Er werd Mikado gespeeld met tentstokken. Er werd een boomhut gebouwd. Er werden ter plekke kunstwerken gemaakt. En er werd door verschillende mensen muziek gemaakt.

De Transparante Kerk
De Transparante Kerk stond in alle rust op een eigen grasveld.  Daar kwam hij prachtig tot zijn recht. Er zijn mooie momenten in geweest. Er was een dialoog waarin we het hadden over het voluit accepteren van jezelf. Dominee Jan Vaessen (op onderstaande foto links) had een workshop waarin een heel persoonlijk verhaal werd verteld. En twee keer heb ik zelf een kerkdienst gegeven.

dank
Woorden schieten te kort. Ik ben gewoon dankbaar.

5 gedachten over “Natural Networking Festival”

1. Het waren dan ook hele mooie foto’s Katja! Ik wist niet helemaal of ik eerst je toestemming moest vragen. Maar ik dacht dat je ook wel blij zou zijn met 6 links naar jou 😉