annie

Transparante Kerk in Waaidorp!

Annie M.G. Schmidt is in mei 100 jaar geleden geboren. Stichting Annie M.G. Schmidt Huis organiseert daarom op 20,21 en 22 mei een festival op de plek waar het Annie M.G. Schmidt Huis zal komen.  Op dit festival zal De transparante Kerk staan.

De organisatie vind dat De Transparante Kerk goed past bij Annie M.G. Schmidt. Zij was dochter van een dominee. Volgens haar mag je van God lachen. Bovendien hebben zowel Annie als De Transparante Kerk iets anarchistisch.

Het is een eer om gevraagd te worden voor dit evenement. Sabien en ik zijn groot fan van Annie M.G. Schmidt. Bovendien glim ik zelf elke keer van trots als mensen mij vragen of mijn gedicht van Annie M.G. Schmidt is.