opening-transparante-kerk-gasten

reacties opening de transparante kerk

Namens alle medewerkers van de Feestfabriek / Zwarte Cross heel veel succes gewenst!”

“Gefeliciteerd met jullie prachtige Transparante Kerk. Laten we hopen dat hij nog vaak mag vol- en leeglopen de komende jaren op de Zwarte Cross!
Pieter Hokenborg, de Feestfabriek

“Blij dat we bij de opening aanwezig mochten zijn. Wat een pracht gebouw!”
Familie Vischer

“Ik heb er erg van genoten.”
Leo, Leipe Leo entertainment

“Gefeliciteerd met de opening van de transparante kerk. Ik vond het geweldig om bij dit evenement aanwezig te zijn. De kerk ziet er echt enorm geweldig uit en de sfeer wat prima!”
Sander Oud, administratie-& belastingadviesburo

“Met een glimlach heb ik de opening beleefd. Gefeliciteerd met jullie Transparante Kerk. Veel succes met het dragen van de vruchten. Vruchten van liefde, wijsheid, transparantie en openheid. Ik wens jullie daarbij het allerbeste!”
Bart van den Belt, Multitainment BV

“Het was een geweldige belevenis. Ik vond het een eer om aanwezig te zijn. Hopelijk worden de t-shirts een collectors item.”
Paul Esselink, De Krachtcentrale BV

“Ik heb niet alleen een t-shirt meegenomen, maar ik heb hem zelfs aan!”

“Ik dacht nog: zou die transparant zijn of word ik het zelf? of de tweede gedachte: eindelijk een kerk waarin elk misbruik, nep-devotie, verkeerde verafgooding, foute rituelen en onzin   zekerheden volledig doorzichtig worden en in lucht opgaan. Heer, laat ons twijfelen.”
Stef Arntz, Artiesten en Evenementen Stef Arntz

“Bedankt voor de uitnodiging om bij deze bijzondere opening aanwezig te mogen zijn. Ik ben inmiddels in het edele bezit van dat mooie t-shirt, nogmaals dank daarvoor.”
Monique Cornielje, talent coach en beeldend kunstenaar

“Wat hebben jullie het goed gedaan. We vonden het een unieke belevenis, de plek was prachtig, de sfeer goed. En de kerk zelf was natuurlijk helemaal geweldig! En ook de ‘by night’ foto’s op de website: sjongejonge… wat een mooi ding!!! Wij hopen dan ook echt dat je nu kunt gaan knallen ermee!!!”
Renske Keuper, ngungure ontwerpbureau

“De kerk is erg mooi en dat er volgens mij heel veel leuke dingen mee te doen zijn. Ben benieuwd hoe zich dat gaat ontwikkelen.”
Thijs Verwer, Muziekburo.nl

“Wat een mooi kerk-kindeke is er geboren en wat een fijne inspirerende ouders heeft het! Zoals elk kind wordt geboren als een eenheid, heel, puur. Zonder kloof, gespletenheid,      verdeeldheid of fragmenten, wens ik jullie transparante kerk authenticiteit toe, net als elk pasgeboren kind.”
Marleen van den Heuvel, Fotografie Cultural Heritage Professional

“Succes met de kerk.”
Wim van Herwijnen, Artiesten Bureau Rotterdam

“Jezeke is geboren allelujah allo. Jezeke is geboren in een bakske vol met stro (naar Urbanus van Anus). En nu duimen maar!!!”
Lieven, Stella Rossa productions België

“Dank je wel dat we mochten komen. Ik kom nog een groot en een klein t-shirt bij jullie halen.”
Arine en haar dochter

“Wij danken hartelijk voor het aanwezig mogen zijn met het geboorte  van jullie kind. Ik ben, behalve de ervaring van de geboorte van mijn eigen dochter, één keer getuige geweest van de geboorte van een andere kind. Toen ervaarde ik neerdalen van een moeilijk te beschrijven energie. Bij de opening van De Transparante Kerk ervaarde ik een soortgelijke energie, ik kreeg kippenvel. Waardoor geen plaats meer was voor een enige twijfel voor een succesvolle, liefdevolle, vreugdevolle, open baan.”
Gülnar Yoldas en zus Silvi, Kom naar buiten Yoga, Drama & Performances

“Bedankt voor de leuke opening, ik hoop dat de transparante kerk een groot succes gaat worden.”
Sietse Visser, Zietse.nl

“Héél fijn dat jullie zo stonden te stralen, hand in hand op de opening van De Transparante Kerk, een mooi plaatje op zichzelf.”
Rita Willemsen

“Veel plezier en inspiratie met De Transparante Kerk.
Marieke en Eva

“Succes met jullie Transparante Kerk.
Patricia Zegers Veeckens

“Ik wens je veel plezier en succes met de verdieping die jij teweeg gaat bengen bij jouw ‘volgers’!”
Adrie van Essen, Buitenkans KUNSTen OP STRAAT

“Overdracht aan kracht, je doet het zelf. Succes met alles wat jullie gaan ondernemen.”
Els en Jaap de Graaf

“We hebben met verbazing de opening van De Transparante Kerk meegemaakt. Wat een geweldig feest op een prachtige locatie. Wat ben je een mooi project begonnen!!! Ik hoop dt je veel mag optreden in deze bijzondere kerk.”
Roel, Marinka en Matthijs

“Van harte gefeliciteerd met de opening van De Transparante Kerk. Ik ben erg benieuwd naar het T-shirt. ”
Pieter Copier

Een gedachte over “reacties opening de transparante kerk”