transparante-kerk-op-den-toffel-2012

Op de Tôffel Vierlingsbeek

24-6-2012 – Onwijs leuk festival om te zijn met De Transparante Kerk.

Een overdaad aan kinderen zonder ouders. Dat is lastig. Want kinderen zijn al zo ruimdenkend als hun kleine hersentjes toelaten. Beperkende overtuigingen zijn vooral afkomstig van de ouders. Dus als die er niet bij zijn heeft De Transparante Kerk volgens mij weinig zin. Als ze er wel zijn laat ik de dialoog binnen het gezin oplaaien door elke vorm van opvoeding ter discussie te stellen. Daarbij praat ik volledig in het belang van het kind.

De VPRO zegt op hun site dat de onderwerpen niet kindvriendelijk waren. Maar dat tekent juist ruimdenkendheid. Daar kinderen alles gewoon tegen komen in hun leven is elk onderwerp kindvriendelijk.