transparante-kerk-g

Blikvanger

De Transparante Kerk is een echte blikvanger. Het is niet alleen een heel fraai object. Maar het hele concept maakt mensen oprecht heel nieuwsgierig.

schoonheid
De Transparante Kerk is van transparant plastic. Vanwege de kwetsbaarheid van het materiaal is het versterkt met glasvezel. Hierdoor speelt het licht een prachtige rol. Overdag schijnt de zon er prachtig doorheen. ’s Avonds is de verlichte kerk echt een fata morgana.

pers
Vanaf de opening op 5 maart 2011 is De Transparante Kerk een echte publiciteitstrekker. Zij werd in diverse landelijke dagbladen genoemd. Zij kwam op de radio. Op diverse internationale websites werd op het bestaan gewezen. Er is een documentaire aan gewijd. Zelfs in Italië werd de aandacht van de televisie getrokken.