Bij jouw bedrijf

Ken je dat? Dat je zo druk bent met je bedrijf dat je niet meer helder kunt zien? To-do-lijsten, targets en andere eisen van alledag nemen je zo in beslag dat je vergeet waarom je ook al weer zo in de weer bent. Gewoonten sluipen erin zonder dat ze nog geëvalueerd worden. Onderhuids ontstaan er tegenstellingen waarvan je even niet meer weet hoe je ze op kan heffen. Het bedrijf loopt op zich prima. Maar eigenlijk is er van alles wat om opheldering vraagt.

Op zo’n moment is het echt een goed idee om De Transparante Kerk uit te nodigen. In een andere ruimte, in de letterlijke betekenis van het woord, benaderen we de werkelijkheid van alledag speels en luchtig. Alles mag zijn in De Transparante Kerk. Want iedereen is te begrijpen zodra er openheid is.

Op het moment dat we met elkaar de processen begrijpen zit de taak van De Transparante Kerk erop. De neuzen staan weer dezelfde kant op. Je kan fris en opgelucht verder met elkaar.